HANNA HI96812 - Şarap ve Meyve Suyunda Şeker (° Baume) Analizi için Dijital Refraktometre
Basit iki düğme kullanımı ve 1,5 saniye tepki süresi, bu dijital refraktometreyi gıdalardaki Brix ölçümü için bariz seçenek haline getirir. Kapalı çakmaktaşı cam prizma ve paslanmaz çelik kuyu temizliği kolaydır ve tüm okumalar sıcaklık kompanzasyonludur.
HI96801 portatif refraktometre, bir gıda numunesinin kırılma indisini% brix'e dönüştürür. Bu dönüşüm, kırılma indisindeki değişiklikleri ağırlıkla yüzde sükroz çözeltisi için sıcaklıkla belgeleyen ICUMSA Yöntemler Kitabında (Uluslararası Tek Düzenli Yöntem Yöntemleri Komisyonu) bulunan tablolara dayanmaktadır. HI96801 meyve, enerji içeceği, puding, soya sütü, meyve suları, reçel, marmelat, bal, çorba, jöle, tofu ve çeşnilerin analizi için idealdir. HI96801, tarladaki veya laboratuvardaki yiyecek örneklerinde şeker ölçümü için kullanımı kolay bir araçtır.
*Gıda şekeri analizi için tasarlanmıştır
*Sükroz çözeltisine dayanan Sıcaklık Telafisi algoritmaları
*±% 0,2 hassasiyetle% 0 ila 85 brix aralığı
Teknik Özellikler